Vergaderlocatie Friesland

Wist u dat vergaderen in de natuur een positief effect heeft op het concentratievermogen en de productiviteit van uw medewerkers? En laat Waterherberg it Beaken nou net omringd zijn door water en weidse uitzichten! Dit maakt ons dé ideale vergaderlocatie in Friesland voor uw volgende vergadering of zakelijke bijeenkomst. Hier combineert u moderne voorzieningen met de rust en ruimte van het Friese landschap, zodat uw team geïnspireerd raakt en optimaal kan presteren.

Vergaderfaciliteiten bij Waterherberg it Beaken

  • Capaciteit van circa 50 personen;
  • Diverse opstellingen mogelijk;
  • 45-inch tv-scherm beschikbaar;
  • Catering op locatie;
  • Terras aan het water.

Maak de ervaring compleet!

Bent u op zoek naar een locatie voor een meerdaagse bijeenkomst? Dan bent u daarvoor bij Waterherberg it Beaken aan het juiste adres! Onze all-in-one locatie biedt namelijk naast de vergaderruimte en catering óok de optie om te overnachten in onze groepsaccomodatie of luxe glamping tenten.

Maar dat is nog niet alles! Voor een écht onderscheidende meerdaagse bijeenkomst kun je bij ons ook diverse watersportactiviteiten ondernemen. Stel je voor: tussen de vergaderingen door het water op met kano’s, of de eerste dag ontspannen afsluiten met een sfeervol tochtje in een sloep. Wilt u meer weten over ons assortiment in boten, kijk dan hier!

Uw vergaderlocatie Friesland: Waterherberg it Beaken

Dus, vergaderlocatie Friesland? Kies dan voor Waterherberg it Beaken. Onze locatie biedt meer dan alleen een plek om te vergaderen. Onderbreek bijvoorbeeld uw meerdaagse sessie met een korte wandeling naar het centrum van Heeg voor een koffiepauze – slechts 250 meter van de locatie.

Geen zorgen als Friesland wat verder weg ligt – overnachten bij ons is geen probleem! Of u nu gaat voor een groepsaccommodatie voor 42 personen, of het team liever opsplitst in kleinere groepen van 2, 4 of 6 en hen laat overnachten in onze luxe glamping tenten – de mogelijkheden bij ons als vergaderlocatie zijn eindeloos.

Bij Waterherberg it Beaken vindt u de ideale balans tussen rust en energie, waardoor uw team niet alleen productief kan vergaderen, maar ook kan ontspannen én nieuwe inspiratie kan opdoen. Neem direct contact met ons op!